sAmeN vOOr SpoRTIviteiT en RespECT

Beste ploegverantwoordelijke en spelers ,
In enkele weken tijd, hebben we iets zien toenemen binnen onze kerncompetitie waar we absoluut niet tevreden mee zijn.
Namelijk een bepaald soort agressie tegen de scheidsrechters. Onlangs werd er een ref lichamelijk aangevallen én vandaag ( zaterdagreeks ) werd er blijkbaar ingebroken in de kleedkamer ( met gesloten deur) van de scheidsrechter. Zijn spullen werden dan ook nog eens in de sanitaire ruimte gegooid door de dader(s) als definitieve vernedering. Een discussie of gesprek aangaan met een persoon, dat is er niet meer bij maar een laffe daad zoals dit, dat is makkelijker. Dit kan NIET !
Vreemden komen in de privé van een persoon die in de sporthal ter plaatse is en het beste van zichzelf geeft, om anderen hun favoriete sport te laten beleven, dit moet en mag NIET meer getolereerd worden. Respect voor onze scheidsrechters moet ten alle tijde getoond worden ( op en naast het terrein ) want dankzij hen, kunnen veel voetbalwedstrijden plaats vinden. Bij de minste bedreiging en/of dergelijke, zien we ons als kerncompetitie genoodzaakt verdere maatregelen te nemen.
Uiteraard hopen we dat dit maar bij deze ongeregeldheden blijft en ons kunnen blijven profileren als mooie,sportieve, familiale minivoetbalcompetitie…die altijd onze doelstelling zal zijn, met gezellige aprés in de kantine en een pilsje te kunnen nuttigen ( met/of zonder de ref/mens ) .


AddThis Social Bookmark Button